+420 774 594 575 | +420 774 649 783 fisobar@gmail.com

informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů:

Stránka Kaminkyjakodmaminky.cz uchovává data uživatelů, kteří se na stránce registrují nebo si objednají určitý produkt. Stránka nezpracovává data ke zvláštním marketingovým účelům. Všechna data, která stránka Kaminkyjakodmaminky.cz získá jsou použity pro doručení zásilky zboží příjemci.

  1. Udělujete tímto souhlas firmy FISOBAR stone s.r.o., se sídlem Primátorská 296/3, 180 00 , Praha 8, IČ: 02101351,

    právnická osoba vedená u Městského soudu v Praze

    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

–              jméno a příjmení

–              název společnosti

–              e-mail

–              telefonní číslo

–              dodací adresa

–              fakturační adresa

  1.   Jméno, příjmení, název společnosti, adresy, telefonní číslo a e-mail je nutné  zpracovat za účelem doručení objednávky. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu účelu plnění smlouvy.
  1.   S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje firmy FISOBAR stone s.r.o.
  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

 Poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

–              vzít souhlas kdykoliv zpět ,

–              požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

–              požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

–              vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

–              požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

–              v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

    Chcete-li požádat o jakékoliv změny či informace o vašich údajích, kontaktujte nás přes kontaktní formulář na stránce KONTAKT

    sledujte nás na sociálních sítích
    WWW.KAMINKYJAKODMAMINKY.CZ
    Vaši odborníci na litý kámen a foukané izolace
    FISOBAR s.r.o.
    Jiří Bartoň
    www.fisobar.cz | www.kaminkyjakodmaminky.cz
    info@fisobar.cz | +420 774 594 575
    + 420 774 649 783
    OZVĚTE SE NÁM